Kontakt oss

  Ring oss

Besøksadresse:

Boreal Maritim AS
Strandveien 90a
9180 SKJERVØY

Tlf: +47 77 77 75 00


Epost: yngvar.hansen@borealmaritim.no

 

Org.nr: 989 957 031

Yngvar Hansen

Daglig leder

          918 46 797

        Send e-post

Bjørn Nilsen

Nestleder

           917 04 836

          Send e-post

Adrian Hansen

Drift og Maritim Vedlikeholdsleder

          948 70 114

          Send e-post

Boreal Maritim AS – Din maritime partner i nord

Boreal Maritim AS er et veletablert selskap som leverer spesialiserte tjenester med våre servicefartøy, skreddersydd for utfordrende oppdrag i nord. Vi legger stor vekt på kontinuerlig kompetanseutvikling blant våre ansatte for å sikre ekspertise i alle våre fagområder.

Kjerneområder i våre tjenester

  • Bygging og vedlikehold av trekaier Våre hovedaktiviteter inkluderer rehabilitering og nybygg av trekaier. Vi har oppgradert våre fartøy for å møte sektorens krav, og utfører arbeid som skifte av pæler, skråband og tenger, samt oppdateringer av kai dekke og fendervegg.

  • Havbruk Vi støtter oppdrettsnæringen med tjenester som sleping av merder, skifte av poser, og tilbyr støttefartøy for avlusning og logistikk.

  • Oljevern I samarbeid med Norsk Oljevernforening For Operatørselskap (NOFO), bidrar vi med støttefartøy for oljevernberedskap, inkludert deltakelse i beredskapsøvelser og aksjoner.

Vi benytter toppmoderne utstyr for å pæle stålrør opp til 500mm og leverer alle nødvendige materialer for kaiprosjekter. Våre operasjoner strekker seg hovedsakelig langs kysten av Finnmark, Troms og Nordland, hvor vi har et solid fotfeste og en sterk kundebase.

Våre båter

MS TOR ARNE

Våre servicefartøy er spesialutrustet for tøffe oppdrag i nord!

Ms Tor Arne: Katmaran. Kran 100 TM med fjernkontroll.
Dekkplass på 112 Kvm